ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ

Μελέτες αρχιτεκτονικής εσωτερικών χώρων και διακόσμησης, εντός και εκτός Ελλάδας.

Ειδίκευση στο design επαγγελματικών χώρων κάθε είδους, όπως ξενοδοχεία, εμπορικά καταστήματα, χώροι εστίασης, ιατρεία, γραφεία, σχολεία, καθώς και μετατροπές κατοικιών σε καταλύματα airbnb.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Το design επαγγελματικών χώρων οφείλει να διεγείρει το συναίσθημα και να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στον χρήστη, προκαλώντας του συνδέσεις με τον εκάστοτε χώρο και δημιουργώντας του την επιθυμία να επιστρέφει εκεί, ξανά και ξανά.

Το κάθε έργο αποτελεί μια νέα μοναδική οντότητα και σχεδιάζεται γύρω από μια κεντρική ιδέα, η οποία αποτυπώνει το όραμα και τους βασικούς στόχους του επαγγελματία, μεταδίδοντας ξεκάθαρα μηνύματα.

Ζητούμενο είναι οι συνεργασίες με επαγγελματίες που πρωτοπορούν στον τομέα τους, ανθρώπους ανοιχτούς σε ιδέες και λύσεις μη συμβατικές, “out of the box”, καθώς και με ανθρώπους που αγαπούν το design και αναζητούν την υψηλή αισθητική στον χώρο τους.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στη λειτουργικότητα, στη λεπτομέρεια και στην ποιότητα, ενώ παράλληλα ερευνάται κάθε νέα εξέλιξη στον χώρο των υλικών και της κατασκευής.

Μέσα από την ολοκλήρωση κάθε μοναδικού έργου επιδιώκεται η σχεδιαστική εξέλιξη αλλά και η συμβολή στη γενικότερη εξέλιξη στον τομέα του interior design.

Eleni Tsubu Interior Designer
Φωτ. Ελίζα Θεοδωράνου

Ελένη Τσουμπού

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1979 και μεγάλωσα στον Πειραιά.
Αρχικά σπούδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων και το 2001 απέκτησα μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Λειτουργιών από το πανεπιστήμιο του Manchester. Τα επόμενα χρόνια εργάστηκα ως σύμβουλος πληροφοριακών συστημάτων, ενώ παράλληλα ξεκίνησα σπουδές Αρχιτεκτονικής Εσωτερικών Χώρων στον ΑΚΤΟ.
Το 2008 απέκτησα πτυχίο bachelor Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής με διάκριση από το πανεπιστήμιο του Middlesex.
Στη συνέχεια εργάστηκα στα αρχιτεκτονικά γραφεία του Ηλία Βενέρη και του Χάρη Γκίκα, καθώς και σε κατασκευαστική εταιρεία στο Kuwait.
Αυτήν τη στιγμή εργάζομαι σαν freelancer στον τομέα της εσωτερικής αρχιτεκτονικής με έδρα την Αθήνα.