ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ

Αντικείμενο του γραφείου μας είναι οι μελέτες αρχιτεκτονικής εσωτερικών χώρων και διακόσμησης, ενώ αναλαμβάνουμε έργα εντός και εκτός Ελλάδας.

Ειδικευόμαστε στο design κάθε είδους επαγγελματικού χώρου, όπως ξενοδοχεία, καταστήματα εμπορικά και εστίασης, ιατρεία, γραφεία, σχολεία, αλλά και σε μετατροπές κατοικιών σε airbnb.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Πιστεύουμε στο design που διεγείρει το συναίσθημα και χτίζει μια κάποια εμπειρία για τον χρήστη, συνδέοντάς τον με τον εκάστοτε χώρο και κάνοντάς τον να επιθυμεί να επιστρέφει εκεί ξανά και ξανά.

Αντιμετωπίζουμε το κάθε έργο σαν μία νέα μοναδική οντότητα, σχεδιάζοντας πάντα γύρω από μία κεντρική ιδέα, η οποία εξυπηρετεί τον στρατηγικό σχεδιασμό του πελάτη και μεταδίδει ένα ξεκάθαρο μήνυμα.

Δίνουμε έμφαση στη λειτουργικότητα, στη λεπτομέρεια και στην ποιότητα, ερευνώντας παράλληλα κάθε νέα εξέλιξη στον χώρο των υλικών και της κατασκευής.

ΟΡΑΜΑ & ΣΤΟΧΟΙ

Επιδιώκουμε τη συνεργασία με πελάτες πρωτοπόρους στον χώρο τους, ανοιχτούς σε μη συμβατικές, “out of the box” ιδέες και λύσεις.

Στοχεύουμε στη σχεδιαστική μας εξέλιξη μέσω της ολοκλήρωσης κάθε μοναδικού έργου αλλά και στη συμβολή μας στη γενικότερη εξέλιξη στον τομέα του interior design.

eleni tsubu
photo by Eliza Theodoranou

Η Ελένη Τσουμπού γεννήθηκε στην Αθήνα το 1979. Αρχικά σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και το 2001 απέκτησε μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Λειτουργιών από το πανεπιστήμιο του Manchester. Τα επόμενα χρόνια εργάστηκε ως σύμβουλος πληροφοριακών συστημάτων, ενώ παράλληλα ξεκίνησε σπουδές Αρχιτεκτονικής Εσωτερικών Χώρων στον ΑΚΤΟ. Το 2008 απέκτησε πτυχίο bachelor Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής από το πανεπιστήμιο του Middlesex. Στη συνέχεια εργάστηκε σε μεγάλα αρχιτεκτονικά γραφεία στην Αθήνα και σε κατασκευαστική εταιρεία στο Kuwait. Αυτή τη στιγμή διατηρεί το δικό της δημιουργικό γραφείο στην Αθήνα.