ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ

Μελέτες αρχιτεκτονικής εσωτερικών χώρων και διακόσμησης.

Ειδίκευση στο design επαγγελματικών χώρων κάθε είδους, όπως ξενοδοχεία, εμπορικά καταστήματα, χώροι εστίασης, ιατρεία, γραφεία, σχολεία, καθώς και μετατροπές κατοικιών σε καταλύματα airbnb.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Το design επαγγελματικών χώρων οφείλει να διεγείρει το συναίσθημα και να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στον χρήστη, προκαλώντας του συνδέσεις με τον εκάστοτε χώρο και δημιουργώντας του την επιθυμία να επιστρέφει εκεί, ξανά και ξανά.

Το κάθε έργο αποτελεί μια νέα μοναδική οντότητα και σχεδιάζεται γύρω από μια κεντρική ιδέα, η οποία αποτυπώνει το όραμα και τους βασικούς στόχους του επαγγελματία, μεταδίδοντας ξεκάθαρα μηνύματα.

Ζητούμενο είναι οι συνεργασίες με επαγγελματίες που πρωτοπορούν στον τομέα τους, ανθρώπους ανοιχτούς σε ιδέες και λύσεις μη συμβατικές, “out of the box”, καθώς και με ανθρώπους που αγαπούν το design και αναζητούν την υψηλή αισθητική στον χώρο τους.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στη λειτουργικότητα, στη λεπτομέρεια και στην ποιότητα, ενώ παράλληλα ερευνάται κάθε νέα εξέλιξη στον χώρο των υλικών και της κατασκευής.

Μέσα από την ολοκλήρωση κάθε μοναδικού έργου επιδιώκεται η σχεδιαστική εξέλιξη αλλά και η συμβολή στη γενικότερη εξέλιξη στον τομέα του interior design.

Eleni Tsubu Interior Designer

H Ελένη Τσουμπού γεννήθηκε στην Αθήνα το 1979 και μεγάλωσε στον Πειραιά.
Αρχικά σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και το 2001 απέκτησε μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Λειτουργιών από το πανεπιστήμιο του Manchester. Τα επόμενα χρόνια εργάστηκε ως σύμβουλος πληροφοριακών συστημάτων, ενώ παράλληλα ξεκίνησε σπουδές Αρχιτεκτονικής Εσωτερικών Χώρων στον ΑΚΤΟ.
Το 2008 απέκτησε πτυχίο bachelor Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής με διάκριση από το πανεπιστήμιο του Middlesex.
Στη συνέχεια εργάστηκε στα αρχιτεκτονικά γραφεία του Ηλία Βενέρη και του Χάρη Γκίκα, καθώς και σε κατασκευαστική εταιρεία στο Kuwait.
Αυτήν τη στιγμή εργάζεται σαν freelancer στον τομέα της εσωτερικής αρχιτεκτονικής με έδρα στο Παλαιό Φάληρο.